Aptar Czech Republic s.r.o.

Zabýváme se vývojem a výrobou forem, dávkovacích systémů a umělohmotných uzávěrů pro farmaceutický, kosmetický, potravinářský a nápojový průmysl. Naše inovativní produkty zlepšují každodenní život.

40741141 ARES
DIČ CZ40741141
Vznik 1991
Weby aptar.com
Telefony 388 405 111
Mobily 724 167 916
Ing. Jan Beyer (jednatel)
Kateřina Petráková (prokurista)
  • uzávěry, šroubové uzávěry, uzávěrové systémy, kosmetické umělé hmoty, Aptar Čkyně, Aptar Czech Republic, umělé hmoty Čkyně, výroba forem, umělohmotné uzávěry, plastové uzávěry, uzávěry standardní, uzávěry šroubovací, narážecí uzávěry, dávkovací uzávěry, dávkovací systémy, uzávěry s ventilkem, uzávěry bez ventilku, flip top uzávěry, tubové uzávěry
  • Naše společnost Aptar je globální lídr v oblasti systémů podávání léků, vydávání spotřebních produktů a aktivních řešení v oblasti materiálové vědy.

    Proměňujeme nápady v řešení, která zlepšují každodenní život. Používáme inovativní design, hluboké odborné znalosti koncových uživatelů, inženýrství a vědu k tomu, abychom zlepšili životy zákazníků a pacientů po celém světě. Naše společnost přinesla na trh např. obrácený obal na kečup nebo opalovací krém ve spreji.

    Vyrábíme umělohmotné uzávěry pro léky, kosmetiku, potraviny a nápoje. Vyrábíme a dodáváme uzávěry šroubovací, narážecí, dávkovací, tubové, flip top uzávěry, uzávěry s ventilkem. Specializujeme se také na ostatní šroubovací systémy.