Techniques Surfaces Czech Republic s.r.o. (výrobní závod)

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Chotěbořská 575, 582 63 Ždírec nad Doubravou Ověřená firma

Specializujeme se na technické zpracování kovů metodou karbonitrooxidace – technologie ARCOR. Tato technologie nabízí povrchovou úpravu kovů s cílem zlepšit odolnost proti opotřebení, zadření, otěru a korozi.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
1 Google recenzí
26127385 ARES
DIČ CZ26127385
Vznik 1994
Telefony 569 640 575
Miloš Kouba (jednatel)
Radek Štverák (obchodní zástupce)
  • tepelné zpracování kovů, technické zpracování kovů, karbonitrooxidace, technologie ARCOR, termochemická povrchová úprava, povrchová úprava kovů, formule Student 2015, CLIN technologie, odolnost proti zadření, nitridování, nitridace v mediu iontové kapaliny, nitridace v solné lázni, povrchová úprava v automobilovém průmyslu, protikorozní povrchová úprava, Treatment of metals, Nitriding in medium ionic liquid, Salt bath nitriding, Thermo-chemical surface treatment
  • Jsme odborníci na tepelné zpracování kovů. V oboru máme více než 15 let zkušeností.  

    Provádíme termochemické povrchové úpravy kovů pomocí technologie ARCOR – nitridace v solné lázni s následnou oxidací.

    Díky technologii ARCOR dochází ke zlepšení povrchových vlastností železných materiálů. Celý proces vyhovuje předpisům o ochraně životního prostředí.

    Technologie ARCOR přináší uplatnění v průmyslu automobilovém, leteckém, zbrojním, dále ve výrobě hydrauliky obráběcích a zemědělských strojů, čerpadel a chemických zařízení, kovoobráběcích a dřevoobráběcích strojů, textilních, kožešnických a šicích strojů a ve výrobě optických zařízení.