Ionbond Czechia, s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(5)
CTPark Humpolec 1574, 396 01 Humpolec Bezdlužná Ověřená firma

Zabýváme se průmyslovým povlakováním kovů, nástrojů a komponentů. Jsme specialisté na PVD povlaky, DLC povlaky, CVD povlaky i dekorativní povlaky. Poskytujeme kompletní servis ostření a povlakování obráběcích nástrojů. Nabízíme povlakování automobilových a strojních součástí.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
5 Google recenzí
26094908 ARES
Vznik 2005
Telefony 560 590 739
Mobily 739 493 987
Ing. Jan Šůna (jednatel)
Pavel John (obchodně-technický zástupce)
Pavel Semela (obchodně-technický zástupce)
Zbyněk Lichka (obchodně-technický zástupce)
  • povlaky DLC, otěruvzdorné povlaky, dekorativní povlaky, dekorativní aplikace, povlakovací zařízení, nanášení tenkých vrstev DLC, PVD povlaky pro obráběcí nástroje, PVD pro tvářecí nástroje, PVD pro vstřikovací nástroje, PVD povlaky, CVD povlaky, PACVD povlaky, povrchová úprava kovů, povrchové úpravy, povlakování, zakázkové povlakování, povlakování nástrojů, povlakování kovů, povlakování komponentů, nástroje pro tváření a lisování, tvářecí a lisovací nástroje, obráběcí nástroje, nanášení PVD, leštění a povlakování forem, DLC povlaky, technologie PVD, servis ostření a povlakování obráběcích nástrojů, povlakování automobilových součástí, povlakování strojních součástí, servis a renovace nástrojů pro pro třískové obrábění, servis a renovace nástrojů pro tváření a lisování,
  • Specializujeme se na PVD, PACVD a CVD zakázkové povlakování nástrojů a komponent již více jak 40 let. Naše povlaky jsou tvrdé, otěruvzdorné a kluzné. Používají se za účelem zlepšení otěruvzdornosti a třecích vlastností mechanických součástek v široké škále průmyslových odvětví – průmysl strojírenský, automobilový, letecký atd. Povlaky jsou vhodné i pro dekorativní účely díky svým metalickým barvám. 

    Součástí našich služeb jsou servis a renovace nástrojů pro třískové obrábění a nástrojů pro tváření a lisování.