Thajské masáže Písek, s.r.o.

4.9
★★★★★
★★★★★
(81)
Nerudova 88/2, 397 01 Písek Bezdlužná Ověřená firma

Dopřejte si pravou thajskou masáž a svěřte se do rukou profesionálních masérek z Thajska a Filipín. U nás si užijete tradiční thajskou masáž, thajskou olejovou masáž, thajskou masáž horkými lávovými kameny a další druhy masáží. Prodáváme dárkové poukazy na masáže.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
25 Facebook recenzí
4.9
★★★★★
★★★★★
56 Google recenzí
05595657 ARES
Vznik 2000
Mobily 773 614 032
Sociální sítě facebook.com
Zuzana Slavíková (majitelka)
  • masáže, thajské masáže, relaxace, odpočinek pro tělo i mysl, tradiční thajská masáž, thajská masáž nohou, thajská masáž zad a šíje, thajská olejová masáž, thajská masáž obličeje a hlavy, thajská masáž horkými lávovými kameny, masáž horkými lávovými kameny, masáž lávovými kameny, orientální relaxační masáž, aromatická jasmínová masáž, detoxikační medová masáž, masáž kokosový sen, čokoládová masáž, uvolňující masáž pro těhotné ženy, orientální konopná masáž, královská masáž 4 rukou, indická antistresová masáž hlavy, aloe vera masáž, exotická masáž se zeleným čajem, masáž Ylang Ylang, masáž sladký pomeranč, masáž Leelawadee, masáž tropické mango, hydratační a liftingová masáž obličeje, galvanické ošetření, dárkové poukazy na masáže
  • Nabízíme vám pravé thajské masáže prováděné thajskými a filipínskými masérkami, které mají certifikáty z těch nejprestižnějších masérských škol. 

    V našem salonu provádíme 23 druhů masáží a ošetření – tradiční thajská masáž, thajská olejová masáž, thajská masáž zad a šíje, thajská masáž nohou, thajská masáž obličeje a hlavy, uvolňující masáž pro těhotné ženy, thajská masáž bylinnými měšci, thajská masáž horkými lávovými kameny, královská masáž 4 rukou, indická antistresová masáž hlavy, relaxační masáž kokosový sen a řada dalších masáží.