POZEMNÍ STAVBY Jihlava, spol. s r.o.

4.2
★★★★★
★★★★★
(21)
Pávovská 913/12a, 586 01 Jihlava Ověřená firma

Provádíme kompletní dodávky stavebních prací pro bytové a rodinné domy, průmyslové stavby a zemědělské stavby. Dále se zabýváme rekonstrukcemi objektů, zateplováním budov, realizací litých podlah a prodejem interiérových dveří. K činnostem naší firmy patří i pronájem čerpadel na betonové směsi a anhydrit.

Recenze

4.2
★★★★★
★★★★★
20 Google recenzí
5.0
★★★★★
★★★★★
1 Firmy.cz recenzí
18198074 ARES
DIČ CZ18198074
Vznik 1991
Sociální sítě facebook.com
Bc. Karel Löffler (ředitel, jednatel)
Ing. Roman Kapoun (jednatel)
Markéta Kuchaříková (sekretariát)
  • stavby, pozemní stavby, průmyslové stavby, výstavba bytových domů, bytové stavby, výstavba rodinných domů, rodinné domy, výstavba průmyslových objektů, veřejné objekty, výstavba veřejných objektů, rekonstrukce objektů, tepelná izolace staveb, zateplování budov, stavby občanské vybavenosti, bytové stavby, průmyslové komplexy, monolitická betonáž, montované skelety, průmyslové haly, zemědělské stavby, zemědělské objekty, pronájem stavebních strojů, developerská činnost, prodej a montáž dveří a zárubní, pronájem čerpadel, pronájem čerpadla na betonové směsi a anhydrit, lité podlahy, lité anhydritové podlahy, lité betonové podlahy, vinylové podlahy, click systém, prodej domů, prodej bytů, developerské projekty, stavby, pronájem bytů Jihlava, pronájmy bytů, rodinné domy na klíč, prodej dveří, dveře, prodej interiérových dveří, interiérové dveře, obchodní stavby, stavba obchodů, kulturní stavby, školské stavby, zdravotnické stavby, výstavba velkých průmyslových komplexů
  • V POZEMNÍ STAVBY Jihlava, spol. s r.o. se zabýváme stavební činností již 25 let.

    Zaměřujeme se na výstavbu bytových a rodinných domů, výstavbu průmyslových objektů včetně výstavby velkých průmyslových komplexů, výstavbu veřejných objektů (obchodní, kulturní, školské a zdravotnické stavby), rekonstrukce objektů a zateplování budov. 

    Zabýváme se i pronájmem čerpadel na betonové směsi a anhydrit. 

    Naše společnost se vyznačuje vysokou kvalitou staveb, dobrou pověstí u zákazníků a celorepublikovou působností. Jsme držiteli certifikátu ISO 9001 pro zajištění kvality dodávek.