IMONT press s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(4)
U Koupaliště 355, 592 02 Svratka Bezdlužná Ověřená firma

Jsme profesionální opravárenská a servisní firma. Specializujeme se na opravy tvářecích strojů, opravy kovacích strojů a opravy lisů. Mezi naše další služby patří montáže tvářecích strojů a demontáže strojů, stěhování strojů a dodávky náhradních dílů. Kontaktujte nás. Váš stroj opravíme do 48 hodin.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
4 Google recenzí
26888475 ARES
DIČ CZ26888475
Vznik 2003
Telefony 566 630 776
Petr Major (jednatel)
Jana Cajsková (fakturace)
  • stroje, montáže strojů, demontáže strojů, opravy strojů, opravy lisů, stěhování lisů, svařování, obrábění kovů, elektroopravy lisů, montáže tvářecích strojů, montáže zařízení, montáž technologických zařízení, zajištění veškerých náhradních dílů, strojní díly, výroba strojních dílů, opravy kovacích strojů, opravy tvářecích strojů, stěhování strojů, stěhování zařízení, opravy tvářecích strojů, svařování kovů, opravy lisů pro zpracování kovů, stroje pro zápustkové kování, výroba elektrorozvaděčů, stroje na prodej, prodej strojů
  • Zabýváme se montážemi, servisem a opravami strojů, především lisů a tvářecích strojů. V oboru působíme od roku 1997.

    Provádíme montáže a demontáže nových i použitých strojů. Součástí naší montáže je uvedení stroje do provozu. 

    Dále provádíme stěhování strojů a průmyslových technologií. Váš stroj demontujeme, přestěhujeme, smontujeme a opět uvedeme do provozu. 

    Mezi naše další služby patří zajištění náhradních dílů. Zajistíme pro vás náhradní díly přímo od výrobce stroje, nebo vám je vyrobíme na míru.