E-therm TZ s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
K Letišti 908, 339 01 Klatovy Bezdlužná Ověřená firma

Společnost E-therm TZ dodává průmyslové pece a průmyslová tepelná zařízení určená především pro ocelářský a strojírenský průmysl. Nabízíme vám vozové pece ohřívací, vozové žíhací pece pro kování, komorové pece pro ohřev v kovárnách a další pece.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
2 Google recenzí
62029282 ARES
DIČ CZ62029282
Vznik 1994
Telefony 378 603 251
Ing. Jiří Dostál (jednatel, ředitel společnosti, zahraniční prodej)
  • průmyslové pece, pece, průmyslová tepelná zařízení, žíhací pece pro kování, vozové pece, pece komorové, pece válečkové, pece krokové, pece narážecí, pece poklopové, vozové ohřívací pece, vozové žíhací pece, komorové pece pro ohřev v kovárnách, komorové pece pro tepelné zpracování oceli, šachtové pece pro tepelné zpracování, stabilizační pece, pece pro zkoušky požární odolnosti, krokové pece, karuselové pece, topné systémy, studie a podklady pro realizace technologických celků, vypracování technické dokumentace, optimalizace technologických procesů, ohřívací pece pro kovárny a válcovny, rekuperátory a ohřívače vzduchu, sušicí pece pro různé technologické procesy, vozové žíhací pece, stabilizační pece, průběžné pece, pece s ochrannou atmosférou, Car Bottom Forging Furnaces, Herdwagen-Glühöfen, Stabilizing Furnaces, Warmrundlaufprüfanlagen, Continuous Furnaces, Kontinuierliche Öfen, Furnaces With protective Atmosphere, Öfen mit der Schutzatmosphäre
  • Jsme česká inženýrsko-dodavatelská firma, která dodává průmyslové pece a průmyslová tepelná zařízení určená především pro ocelářský a strojírenský průmysl.

    Nabízíme vám vozové ohřívací pece, vozové žíhací pece, komorové pece pro ohřev v kovárnách, komorové pece pro tepelné zpracování oceli, šachtové pece pro tepelné zpracování, poklopové pece, válečkové pece a další pece. Naše pece vynikají vysokou jakostí, nízkou energetickou náročností, šetrností k životnímu prostředí a dlouhou životností. 

    Specializujeme se na projektování, dodávky, montáže, uvádění do provozu a servis průmyslových pecí a tepelných zařízení.