RETROFIT, s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(3)
Slovanské údolí 1009/37, 318 00 Plzeň Bezdlužná Ověřená firma

Zabýváme se rekonstrukcemi technologických zařízení a dodávkami řídicích systémů. Vytváříme projekty pro výrobní zařízení a elektroinstalaci. Dodáváme hydraulické lisy, vulkanizační lisy, kompresorovny a další strojní zařízení. Mezi naše další služby patří modernizace strojních zařízení.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
3 Google recenzí
62621203 ARES
DIČ CZ62621203
Vznik 1995
  • řídicí systémy, hydraulické lisy, automatizační technika, strojní zařízení, stroje, projekty, rekonstrukce technologických zařízení, rekonstrukce výrobních zařízení, modernizace strojních zařízení, průmyslová automatizace, vulkanizační lisy, válcovací tratě, kompresorovny, lisy pro chemický, lisy pro potravinářský průmysl, formy pro zpracování recyklovaných plastů, klimatizační zařízení, jednoúčelová zařízení, inženýrská činnost, projekty pro výrobní zařízení, projekty pro elektroinstalaci, rekonstrukce výrobních zařízení, dodávky řídicích systémů
  • Věnujeme se inženýrské činnosti v oblasti strojní, silnoproudé i slaboproudé elektrotechniky, regulace a řídicích systémů. Zaměřujeme se zejména na modernizace a rekonstrukce technologických zařízení pro strojírenský, metalurgický a stavební průmysl. Na trhu působíme od roku 1995.

    Dodáváme vám tvářecí hydraulické lisy, lisy pro chemický a potravinářský průmysl, vulkanizační lisy, formy pro zpracování recyklovaných plastů, řídicí systémy pro nejrůznější technologie a mnoho dalších zařízení. 

    Součástí našich služeb je záruční a pozáruční servis