Láznička Jaromír

4.1
★★★★★
★★★★★
(17)
Náměstí 550, 594 42 Měřín Bezdlužná Ověřená firma

Jsme specialisté na krbová kamna. Zabýváme se prodejem, montáží a servisem krbových kamen. Součástí našich služeb je i projektování krbových kamen. Kromě krbových kamen dále nabízíme krbové vložky, elektronické regulace Timpex, nerezové komíny, kotle Blaze a zahradní grily.

Recenze

4.1
★★★★★
★★★★★
17 Google recenzí
64275582 ARES
DIČ CZ6506102119
Vznik 1996
Mobily 773 575 255
  • kachlová kamna, krby, krbová kamna, obestavby kamen, obestavby krbů, teplovodů, krbové vložky, pece, grily, grilování, 3D návrhy, Romotop, kamnářství, stavba krbů, komínové systémy, komíny, Brulapor, Šamot, Spartherm, Brunner, Banador, Ortner, Semako, kanadská, Hoxter, na pizzu, Semaco, Hark, Hypokaust, sálavá topidla, prodejna, prodejny kamen, krbů, výroba kamen na zakázku, výroba krbu na zakázku, peletová kamna, plynové krbové vložky Hase, kotle Blaze, nerezové komíny
  • V oblasti prodeje krbových kamen máme dlouholeté zkušenosti a jsme jedničkou na trhu

    V naší nabídce naleznete krbová kamna od renomovaných výrobců – Hase, Skantherm, Romotop, Spartherm, Brunner, Nordpeis, Heta, Leda a dalších. 

    Poskytujeme vám komplexní služby. Krbová kamna vám dovezeme, smontujeme a uvedeme do provozu. Součástí našich služeb je projektování a servis krbových kamen. Poskytujeme také konzultace ke krbovým kamnům. 

    Jsme členem Cechu kamnářů ČR.

    Navštivte naši vzorkovou prodejnu v Jihlavě