Společnost I & T s.r.o.

Poskytujeme vám komplexní služby v oblasti tvorby okrasných zahrad. Zabýváme se návrhy zahrad, realizacemi zahrad, realizacemi okrasných jezírek a údržbou zahrad, parků a soukromých prostranství. Prodáváme rostlinný materiál.

25594401 ARES
DIČ CZ25594401
Vznik 2000
Telefony 567 212 776
Mobily 728 239 652
  • zahrady, návrhy zahrad, realizace zahrad, údržba zahrad, okrasné zahrady na klíč, okrasné zahrady, zpracování návrhu okrasné zahrady, prodej rostlin, prodej rostlinného materiálu, zahradní jezírka, okrasná jezírka, údržba veřejné zeleně, údržba parků, sadba stromů, výsadba vzrostlých stromů, pergoly, kameny, architektura, řez živého plotu, střih živého plotu, živé ploty, sekání trávy, zahradnictví,
  • Jsme specialisté na tvorbu okrasných zahrad. V této oblasti vám poskytujeme komplexní služby.

    Provádíme návrhy a realizace okrasných zahrad či okrasných ploch, návrhy a realizace okrasných jezírek, výsadbu vzrostlých stromů a celoroční údržbu a ošetřování zeleně. V rámci údržby zeleně provádíme sekání a vertikutace trávníků a střih živých plotů. 

    K činnostem naší společnosti patří prodej rostlinného materiálu a dodávky a usazení prvků zahradní architektury, jako jsou pergoly nebo kameny.