Barvy a laky ML s.r.o.

Jsme specialisté na barvy, laky a nátěrové hmoty. Nabízíme vám široký sortiment barev, laků, autolaků, nátěrových hmot, tapet, lišt, profilů a malířských potřeb od značkových prodejců. U nás provádíme tónování barev na míru. Navštivte naše studio barev v Mariánských Lázních.

26413132 ARES
DIČ CZ26413132
Vznik 2006
Telefony 354 621 931
Mobily 734 757 619
  • barvy, laky, nátěrové hmoty, prodej barev, prodej laků, prodej nátěrových hmot, prodej omítek, prodej autolaků, prodej zateplovacích systémů, prodej dekorací, prodej nářadí, tónování barev, prodej tapet, tapety, interiérové lišty, interiérové profily, fasádní profily, fasádní lišty, přechodové lišty, interiérové barvy, fasádní barvy, termoizolační barvy, autolaky, barva Remal, barva HET, barva Primalex, barvy Caparol, malířské potřeby, malířské nářadí, stříkací technika, protipožární nátěry, oleje, vosky, mořidla, tmely, lepidla, stěrky, přípravky na ochranu dřeva, napouštědla, lazury na dřevo
  • Zabýváme se prodejem barev, laků, nátěrových hmot a potřeb pro malíře, truhláře a kutily. V našem studiu barev nabízíme největší výběr barev a laků v Marináských Lázních.

    U nás zakoupíte interiérové barvy, fasádní barvy, dekorační barvy, autolaky, epoxidové nátěrové hmoty, termoizolační nátěry a mnoho dalšího. Součástí našeho sortimentu jsou i tapety od českých a zahraničních výrobců. 

    Specializujeme se na tónování barev na míru. Připravujeme odstíny z téměř všech mezinárodních vzorkovnic – HET, Caparol, RAL, Dulux, Hasit, Baumit, Weber, Basf, Mistral...