Johann Franz Wach Planungs, spol. s r. o.

Hledáte pronájem kanceláře v centru Chebu? Pak jsme tu pro vás. Nabízíme vám pronájem kanceláří a pronájem nebytových prostor, které lze využít pro provoz restaurace, wellness služeb nebo lékařské praxe.

00884511 ARES
DIČ CZ00884511
Vznik 1994
Telefony 354 694 762
Mobily 773 202 888
Sociální sítě facebook.com
Johann Franz Wach (jednatel)
Jana Malantukova (správce nemovitosti)
  • pronájem kanceláří, nebytové prostory, kanceláře v centru, kanceláře s parkovištěm, pronájem nebytových prostor, luxusní kanceláře, kanceláře s wifi, kanceláře s kamerovým systémem, kancelářský dům, kancelářská budova, kancelářské jednotky, kanceláře s vlastním zázemím, prostory k provozování restaurace, wellness služeb nebo lékařské praxe, prostory k podnikání
  • Pronajímáme reprezentativní nebytové prostory k podnikání na ploše 1 250 m?. Kancelářské prostory se nacházejí v kompletně zrekonstruované a modernizované budově s výtahem, ktera byla postavena v roce 1898. Kancelářská budova se nachází v dobře dostupné lokalitě v centru města Cheb v Májové ulici.

    Ve třech patrech této budovy pronajímáme celkem 9 kanceláří s vlastním zázemím. Kanceláře poskytují příjemné a klidné pracovní prostředí. O bezpečí v budově se stará kamerový systém. Samozřejmou součástí kanceláří je WiFi.

    V suterénu budovy pronajímáme prostory o ploše 250 m?, které jsou vhodné k provozování restaurace, wellness služeb nebo lékařské praxe.

    Za domem se nachází parkoviště, které disponuje 29 parkovacími místy.