LVXPro s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(7)
Řípec 60, 391 81 Veselí nad Lužnicí Bezdlužná Ověřená firma

Provozujeme internetový obchod s lodním vybavením. U nás zakoupíte pramice a veslice, rybářské kajaky, motorové čluny, nafukovací čluny, lodní motory a mnoho dalšího. Součástí našeho sortimentu je široká škála příslušenství. Nabízíme servis lodí a motorů.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
7 Google recenzí
14067692 ARES
DIČ CZ14067692
Vznik 1992
Mobily 777 556 819
Ladislav Vidršperk (jednatel)
  • internetové obchody, prodej dílů na motokáry, prodej závodního oblečení, prodej motorů, prodej brzd, prodej disků, prodej volantů, prodej motokárových doplňků, pronájem motokáry, motokáry na prodej, lodní motory, Mercury, Evinrude, Tohatsu, lodní vybavení, lodní příslušenství, lodě, čluny, lodní doplňky, rybářské lodě, motorové čluny, servis lodí, servis lodních motorů, servis motorů, Quicksilver, nafukovací čluny, echoloty, pramice, veslice, přívěsy pro lodě, kajaky, kanoe, rybářské kajaky, lodní motory, přípravky na čištění lodí, potřeby pro pobyt u vody, potřeby pro vodní sporty
  • V našem internetovém obchodě zakoupíte nafukovací čluny, motorové čluny, pramice, veslice, kajaky, kanoe, přívěsy pro lodě, elektromotory, lodní motory a echoloty.

    Součástí našeho sortimentu jsou přípravky na čištění a údržbu lodí a lodní příslušenství – bojky, elektrodoplňky, kotvení, oleje a vazelíny, těsnění, ventilace, vesla, pádla, záchranné prostředky a mnoho dalšího. 

    V našem e-shopu prodáváme i potřeby pro rybáře, potřeby pro pobyt u vody a potřeby pro vodní sporty