TEKAS, s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Matějkova 2034, 393 01 Pelhřimov Bezdlužná Ověřená firma

Zabýváme se výrobou kartáčů a jejich prodejem. Zaměřujeme se na výrobu technických a speciálních kartáčů včetně válcových kartáčů a kartáčů na tenisové kurty. Vyrábíme i běžný kartáčový sortiment. U nás si vyberete ze široké nabídky kartáčů, košťat a smetáků. Nabízíme i zakázkovou kusovou výrobu.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
2 Google recenzí
15821749 ARES
DIČ CZ15821749
Vznik 1991
Tomáš Kovařík (majitel, jednatel)
  • kartáčovna, kartáčovna Pelhřimov, kartáčovna Tekas, Tekas, průmyslové kartáče, technické kartáče, speciální kartáče, kartáče na zakázku, košťata, kartáče, smetáky, smetáčky, ruční smetáky, smetáček, košťata silniční, koště chodníkové, pekařské kartáče, kartáče na tenisové kurty, kartáč na vymetání pecí, výroba kartáčů, prodej kartáčů, silniční kartáče, renovace kartáčů, smeták sálový, smeták textilní, dehtovací kartáč, kartáč na dehet, kartáčové latě, technický smeták, výroba kartáčů, výrobce kartáčnického sortimentu, válcové kartáče, zakázková výroba kartáčů
  • Jsme specialisté na výrobu kartáčů. Nabízíme vám široký sortiment kartáčů (podlahové, dehtovací, na tenisové kurty), smetáků (ruční, kobercové, technické, textilní, na hůl) a košťat (silniční, chodníkové, pro údržbu chodníků, silnic a venkovního prostoru).

    Kromě velkovýroby se zabýváme i zakázkovou kusovou výrobu. Kartáče vyrábíme pro všechna průmyslová odvětví včetně pekařského a mlýnského. Kartáče vám vyrobíme podle výkresové dokumentace i dodaného vzorku.

    K výrobě používáme kvalitní materiály, které splňují nejvyšší nároky – bukové dřevo, vodovzdorné překližky nebo umělé hmoty (PP, PE, PAD nebo PV