VODAK Humpolec, s.r.o.

4.5
★★★★★
★★★★★
(6)
Pražská 544, 396 01 Humpolec Bezdlužná Ověřená firma

Hlavní činností naší společnosti VODAK Humpolec je provozování vodovodů a kanalizací. Dále se věnujeme výstavbě vodovodů a kanalizací a dalších vodohospodářských zařízení, analýzám pitných, povrchových a odpadních vod, projektování a dalším činnostem.

Recenze

4.5
★★★★★
★★★★★
6 Google recenzí
49050541 ARES
DIČ CZ49050541
Vznik 1993
Ing. Květuše Kučírková (jednatelka)
  • Vodak, vodovody, kanalizace, dodávky pitné vody, zemní práce, čistírny, úpravny vody, výstavba vodohospodářských staveb, výstavba nových vodovodů, výstavby kanalizací, opravy vodovodů, rekonstrukce vodovodů, likvidace odpadů, projektování, rozbory pitné vody, rozbory povrchových vod, rozbory odpadních vod, laboratoře, vodárny, vodní zdroje, rozvody, hlášení poruch Humpolec, Pelhřimov
  • Naše společnost působí v oboru vodního hospodářství od roku 1994. Působíme v okrese Pelhřimov a částečně v okrese Benešov, v okolí Želivky.

    Provozujeme vodovody a kanalizace pro veřejnou potřebu – výroba a distribuce pitné vody, odvádění a čištění odpadních vod. 

    Stavíme a rekonstruujeme vodohospodářská zařízení – vodovodní a kanalizační přípojky, vodovodní rozvody, vodárenská děla (vodojemy, čerpací stanice, úpravny vody atd.), kanalizační stoky a čistírny odpadních vod.

    Poskytujeme projektové služby při zajištění zásobování vodou a odkanalizování odpadních vod.