KLEMENT - DOPRAVNÍ PÁSY s.r.o.

4.0
★★★★★
★★★★★
(4)
Jiříkov 7, 582 82 Golčův Jeníkov Bezdlužná Ověřená firma

Zabýváme se prodejem dopravních pásů od renomovaných zahraničních výrobců. U nás zakoupíte hladké gumotextilní pásy, profilové gumotextilní pásy, PVC/PU pásy a pásy pro svinovací lisy. Poskytujeme servis dopravních pásů.

Recenze

4.0
★★★★★
★★★★★
4 Google recenzí
27521478 ARES
DIČ CZ27521478
Vznik 2007
Mobily 603 503 997
Hana Klementová (majitel)
Zdeňek Neubauer (jednatel)
Martin Hospodka (obchodní zástupce)
  • dopravní pásy, spojování dopravních pásu, spojovací materiály pro dopravníkové pásy, kontakt dopravní pásy, servis dopravníků, opravy dopravníků, údržba dopravníků, výroba dopravníků, opravy dopravních pásů, prodej dopravních pásů, dopravníkové válečky, výroba válců dopravníků, výroba komponentů dopravníků, korečkové pásy, pogumování hnacích válců a dopadových ploch, servis dopravních pásů, hladké gumotextilní pásy, profilové gumotextilní pásy, PVC/PU dopravní pásy, pásy pro svinovací lisy, součástky k dopravníkům, díly k dopravníkům, dopravníkové válečky, koncové a pohonné válce, válečkové stolice, stěrače, lepidla, spojovací spony, prodej pásů, spojování pásů, výroba dopravníků, servis a údržba, zámečnictví, obrábění materiálů, sváření, soustružení, frézování, vrtání, stříhání
  • Jsme česká firma, která se zabývá prodejem, renovací, spojováním, servisem a konstrukcí všech typů dopravních pásů, válečkových tratí a příslušenství. Na trhu působíme již od roku 1994. 

    Nabízíme vám hladké gumotextilní pásy, profilové gumotextilní pásy, PVC/PU dopravní pásy a pásy pro svinovací lisy.

    Hladké a profilované gumotextilní pásy vám dodáváme v různých pevnostech a šířkách, a to od renomovaných zahraničních výrobců. PVC/PU dopravní pásy využijete v každém průmyslovém odvětví.

    K dopravníkům prodáváme širokou škálu součástí a dílů.

    Jsme dostupní po celém území České republiky.