TEXTIL FATR – ČALOUNĚNÍ PRO POHŘEBNÍ SLUŽBY

Zabýváme se výrobou potřeb pro pohřební služby, zejména textilních čalounění do rakví. Dále vyrábíme přehozy a dečky, šerpy, rubáše, polštáře, tašky na kremační urny, hrobové lemy, přehozy na transportní vozíky a kostelní máry.

47367881 ARES
DIČ CZ6609210850
Vznik 1992
Mobily 603 234 888
Fatr Luboš (majitel)
  • textilní výroba, výroba pohřebního materiálu, čalounění do rakví, čalounění pro pohřební služby, rubáše do rakve, rubáše, šerpy, polštáře do rakve, hrobové lemy, tašky na kremační urny, přehozy na transportní vozíky, kontakt, příkrov, jednorázové vaky, Luboš Fatr, Fatr, pohřeb pro zvířata, zvířecí vaky, vaky pro zesnulé, vaky na míru, zakázková výroba vaků, jednorázové vaky, čalounění pro zvířata, pohřeb, pohřební služba, pohřebnictví, transportní vaky
  • Jsme tradiční česká firma zabývající se výrobou potřeb pro pohřební služby. Na trhu působíme již od roku 1992.

    Specializujeme se zejména na výrobu textilních čalounění do rakví – k výrobě používáme satén. Dále vyrábíme jednorázové transportní vaky pro zesnulé i pro zvířata v různých velikostech. 

    Součástí našeho sortimentu jsou i přehozy a dečky, šerpy, rubáše, polštáře, tašky na kremační urny, hrobové lemy, přehozy na transportní vozíky a kostelní máry.