Formy Tachov s.r.o.

4.3
★★★★★
★★★★★
(16)
Oldřichov 82, 347 01 Tachov Ověřená firma

Zabýváme se vývojem, výrobou a opravami forem na vstřikování plastů. Naší specializací jsou vstřikovací formy na přepravky, na transportní a přepravní systémy, pro automobilový průmysl a pro technické výrobky. Součástí našich služeb je i servis forem na vstřikování plastů.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
10 Facebook recenzí
3.2
★★★★★
★★★★★
6 Google recenzí
63507056 ARES
DIČ CZ63507056
Vznik 1995
Telefony 374 695 011
Mobily 725 732 780
Sociální sítě facebook.com
Karl Rainer Herzbruch (jednatel)
Ing. Pavel Hvizdoš (jednatel)
  • formy na vstřikování plastů, vstřikovací formy, vývoj vstřikovacích forem, výroba vstřikovacích forem, opravy vstřikovacích forem, servis vstřikovacích forem, formy, vstřikovací formy pro automobilový průmysl, vstřikovací formy na přepravky, přepravky, vstřikovací formy na transportní systémy, vstřikovací formy na přepravní systémy, transportní systémy, přepravní systémy, vstřikovací formy na technické výrobky, technické výrobky, výroba transportních obalů, technické výlisky, tvárnice, reflektory, mřížky, vodní filtry, vývoj forem, konstrukce forem, výroba forem, zkoušení forem, modifikace forem, optimalizace forem, servis forem
  • Jsme odborníci na formy na vstřikování plastů. V tomto oboru máme více než 50leté zkušenosti.

    Zabýváme se vývojem a konstrukcí forem, výrobou a zkoušením forem, modifikací a optimalizací forem a servisem forem. Výrobu vstřikovacích forem realizujeme až do celkové hmotnosti 20 tun a opravy forem až do hmotnosti 30 tun. 

    Postaráme se o všechny formy včetně těch, které byly vyrobeny u jiných výrobců.

    Kontaktujte nás! Klademe důraz na vysokou kvalitu a plnění termínů.