Colloredo-Mannsfeld spol. s r.o.

4.4
★★★★★
★★★★★
(17)
Švabínská 279, 338 08 Zbiroh Bezdlužná Ověřená firma

Lesní správa a rybniční správa majetku potomků dvou rodinných větví rodu Colloredo-Mannsfeld hospodaří na pozemcích v okolí Zbirohu. Zabýváme se lesnictvím, těžbou a prodejem dřeva, zpracováním dřeva, myslivostí, chovem a prodejem ryb. Tvoříme přírodu s rodokmenem.

Recenze

4.4
★★★★★
★★★★★
16 Google recenzí
5.0
★★★★★
★★★★★
1 Firmy.cz recenzí
02406781 ARES
DIČ CZ02406781
Vznik 2013
Mobily 702 076 063
Ing. Robin Ambrož, Ph.D. (vedoucí provozu)
  • lesní správa, rybniční správa, lesnictví, těžba dřeva, prodej dřeva, dřevo, řezivo, manipulační sklad, zpracování dřeva, vlákninové dříví, surovina pro výrobu palisád, palivové dřevo, doprava dřeva, rybářství, chov ryb, prodej ryb, lesnické služby, těžba dřeva, pěstitelská pálenice, Zámek Dobříš, zámecké prohlídky, příroda s rodokmenem, myslivost, myslivecké hospodaření
  • Mezi činnosti naší společnosti patří lesní správa, doprava dřevní hmoty, rybniční správa, manipulace se dřevem a myslivost.

    V rámci lesní správy pečujeme o 17 189 ha lesních porostů – pět polesí v rámci tří lesních hospodářských celků.

    V rámci rybniční správy obhospodařujeme celkem 338 ha rybníků na Dobříšsku a Zbirožsku – dvě rybářská střediska Dobříš a Zbiroh.

    V našem manipulačním skladu vyrábíme vlákninové dříví, surovinu pro výrobu palisád a palivové dřevo. 

    Myslivecky hospodaříme v pěti režijních honitbách na lesních pozemcích – honitba Vlastec, Radeč, Svatá Anna, Mannsfeld a Kozí Rohy.