BAST s.r.o.

Působíme jako vyhledávaný dodavatel v oblasti kolejových vozidel i v oblasti všeobecného strojírenství. Provádíme CNC obrábění, řezání laserem, laserové svařování, dělení materiálu, ohýbání, lakování a povrchovou úpravu kovů.

43371884 ARES
DIČ CZ43371884
Vznik 1992
Telefony 568 408 511
Sociální sítě facebook.com
Martin Bulíček (výkonný ředitel)
Miroslav Bazala ml. (ředitel obchodu a marketingu)
  • CNC obrábění, obrábění, CNC řezání laserem, řezání laserem, CNC zpracování plechů, vysekávací centrum, navařování svorníků, svařování, laserové svařování, robotické svařování, ruční svařování, laserové svařování s optickým naváděním, ohraňování, ohýbání, ohýbání trubek, ohýbání plechů, dělení materiálu, zpracování plechů, dělení hutního materiálu, lakování, mokrá lakovna, prášková lakovna, povrchová úprava kovů, lisování, nýtování, pneumatické nýtování, pneumaticko-hydraulické nýtování, prášková lakovna, mokrá lakovna, CNC sheet metal working, Laser beam welding, svařované díly, svařence pro kolejová vozidla, Welded Parts, Engineering, Rail Vehicle Welded Parts, Rail Vehicle Engineered Parts, skříně pro rozvaděče, řídicí pulty, větrací skříně, klimatizační skříně, vzduchovody, výrobky z trubek, tenkostěnné výrobky, všeobecné strojírenství
  • Jsme vyhledávaným dodavatelem jak v oblasti kolejových vozidel, tak i v oblasti všeobecného strojírenství. Certifikovaným dodavatelem dílů pro kolejová vozidla jsme již od roku 2000.

    Vyrábíme nejen díly pro kolejová vozidla, ale i výrobky z trubek, tenkostěnné výrobky a výrobky, které lze zařadit do segmentu všeobecného strojírenství.

    K službám naší společnosti dále patří dělení materiálu, ohýbání, svařování, obrábění, lakování a povrchová úprava kovů.