Deák Vít - klempířství, pokrývačství

Využijte kompletní služby v oblasti realizace střech od rodinné firmy s více než 25letou tradicí. Nabízíme vám profesionální klempířské práce, pokrývačské práce a tesařské práce. Vyrobíme pro vás i střechu na klíč.

75481022 ARES
DIČ CZ7911031634
Vznik 2012
Telefony 722 421 169
Vít Deák (jednatel)
Ondřej Deák (jednatel)
  • pokrývačské práce, klempířské práce, rekonstrukce střech, tesařské práce, zateplení střešních plášťů, výroba klempířských prvků, výškové práce, realizace střech, střechy na klíč, pokládka střešních krytin, zhotovení dřevěných krovů, střechy deák, pálené střešní tašky, Tondach, Bramac, betonové střešní tašky KM Beta, Terran, Betonpres, vláknocementové krytiny, Eternit, Cembrit, asfaltové šindele Isola, Katepal, Iko, Tegola, asfaltové pásy z modifikovaného bitumenu, SBS, plastové a polykarbonátové krytiny, Eureko, Lanitplast, břidlice Rathscheck, montáž střešních oken a světlovodů, Velux, Fakro, Roto, Dakea, okapové systémy, plechové krytiny, falcované krytiny, opláštění hal a fasád, oplechování střech, nátěry střech, výroba a montáž klasických krovů, výroba a montáž vazníků, rekonstrukce poškozených krovů a vazeb, dřevěné konstrukce, dřevostavby, zateplení střešních plášťů, nadkrokevní tepelné izolace, zahradní domky, altány, chaty, pergoly, přístřešky
  • Poskytujeme vám kompletní služby v oblasti realizace střech. Jsme rodinnou firmou s více než 25letou tradicí. Naše firma funguje již po druhou generaci klempířů a pokrývačů. Nabízíme vám profesionální klempířské, pokrývačské a tesařské práce. Vyrobíme pro vás i střechu na klíč.

    Garantujeme vám vysoce profesionální a kvalitní služby s osobním přístupem a vysokou pečlivostí. Veškeré zakázky realizujeme po předchozí konzultaci, důkladném odborném posouzení a návrhu optimálního řešení, a to vždy s ohledem na vaše přání a představy. Na námi provedenou práci vám poskytujeme 5letou záruku.