NOSCO, s.r.o.

Zabýváme se kompletními realizacemi v oblasti automatizace výrobních linek, automatizace lakoven, automatizace svařoven, výroby a řízení jednoúčelových strojů, projekce elektro a řízení technologických procesů. Působíme v České republice i v zahraničí.

28328485 ARES
DIČ CZ28328485
Vznik 2009
Telefony 561 116 465
Mobily 602 744 284
Sociální sítě facebook.com
  • automatizace, průmyslová automatizace, automatizace strojů a zařízení, automatizace svařoven, automatizace lakoven, automatizace výrobních linek, automatizace jednoúčelových strojů, automatizace řízení technologických procesů, projekce elektro, projekce Eplan, projektování elektrických zařízení, projektová dokumentace, aplikační software, vývoj aplikačního software, vývoj průmyslové elektroniky, řízení technologických procesů, řízení technologický linek, projekce elektroinstalace, projekce elektroinstalace strojů, projekce brousících strojů, projekce obráběcích strojů, projekce svařovacích strojů, návrhy projektů elektroinstalace, projektové dokumentace, elektrodokumentace, zhotovení výrobních plánů, výrobní technologické linky, montážní technologické linky, průmyslové technologické linky, realizace linek, automatizace linek, poloautomatizace linek, programování řídících systémů, programování PLC, elektroinstalace v lakovnách, projekční návrhy, řídící systémy, automatizace na klíč
  • Realizujeme komplexní zakázky v oblasti automatizace výrobních linek, jednoúčelových strojů a řízení technologických procesů od roku 2009. Náš tým tvoří technici, projektanti a programátoři.

    Mezi naše služby patří automatizace výrobních a montážních linek, automatizace lakoven, výroba a řízení jednoúčelových strojů, projekce elektro a aplikační software. Automatizované linky realizujeme na klíč pro strojírenský průmysl, výrobu stavebních hmot a automobilový průmysl.