Wellness penzion Medličky

4.7
★★★★★
★★★★★
(241)
Švábov 18, 588 51 Švábov Bezdlužná Ověřená firma

V našem novém wellness penzionu vám nabízíme příjemné ubytování pro rodinnou dovolenou, wellness pobyty pro páry a prostory pro konání firemních akcí včetně pobytu pro vaše zaměstnance. Penzion je vybaven vnitřním bazénem, vířivkou, finskou saunou a bio saunou. Součástí penzionu je moderní restaurace. Prodáváme dárkové poukazy.

Recenze

4.7
★★★★★
★★★★★
241 Google recenzí
61736031 ARES
DIČ CZ7308184356
Vznik 1995
Mobily 733 181 404
Sociální sítě facebook.com , instagram.com
  • penziony, wellness penziony, wellness, wellness pobyty, wellness pro skupiny, wellness pobyty pro skupiny, pobyty, pobyty pro dva, ubytování, ubytování pro dva, ubytování Vysočina, rodinná dovolená, ubytování s bazénem, penzion s bazénem, vnitřní bazén, finská sauna, bio sauna, masáže, multifunkční hřiště, dětské hřiště, inline okruh, moderní restaurace, dvoulůžkové pokoje, třílůžkové pokoje, apartmány, novomanželský apartmán, akce, akce pro firmy, firemní akce, svatby, večírky, teambuilding, pobytové balíčky, turistika, cykloturistika, běžecké trasy, rybolov, běžkařské trasy, ubytování v přírodě, ubytování na samotě, tenisové hřiště, volejbalové hřiště, cyklistika, přírodní koupání, rodinné oslavy, oslavy panenská příroda, firemní školení, venkovní sezení, vánoční večírky, smuteční hostiny, pronájem penzionu, trofejní ryby, dárkové poukazy
  • Provozujeme poklidný wellness penzion Medličky u Batelova na Vysočině. 

    Ubytování poskytujeme v nadstandardně vybavených pokojích s vlastním sociálním zařízením. 

    Součástí našeho penzionu je wellness centrum s bázenem s vodními atrakcemi, vířivkou, finskou saunou, bio saunou a tělocvičnou. Nabízíme také masáže. Venku můžete využít multifunkční hřiště, dětské hřiště nebo inline okruh.

    V našem penzionu naleznete i moderní restauraci s letní zahrádkou a dětským hřištěm. Připravujeme speciality české i zahraniční kuchyně z kvalitních surovin. 

    Nabízíme zajímavé pobytové balíčky – ubytování pro dva, wellness pobyt pro dva, wellness pro skupiny.