ZEN TECH S.R.O.

Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti slaboproudých a silnoproudých instalací. Naší specializací jsou elektronické zabezpečovací systémy, elektronická požární signalizace, kamerové systémy, přístupové systémy a mnoho dalších elektrických instalací.

25162233 ARES
DIČ CZ25162233
Vznik 1997
Mobily 607 929 797
  • elektronické zabezpečovací systémy, EZS, elektronická požární signalizace, EPS, domácí telefony, DT, příjem TV/SAT, elektronická kontrola vstupu, EKV, kamerové systémy, CCTV, strukturovaná kabeláž, počítačové sítě, čtení a vyhodnocení SPZ, silnoproudé elektroinstalace, elektroinstalace pro soukromý a firemní sektor, elektrické vytápění, klasické i LED osvětlení, fotovoltaické elektrárny, FVE, revize
  • V ZEN TECH se zabýváme slaboproudými a silnoproudými instalacemi. Naši technici mají více než 25letou praxi v oboru, kterou získali nejen v České republice, ale i v Německu.

    V oblasti slaboproudých instalací se specializujeme na elektronické zabezpečovací systémy, elektronické požární instalace, domácí telefony, příjem TV/SAT, elektronickou kontrolu vstupu, kamerové systémy, strukturovanou kabeláž, počítačové sítě, čtení a vyhodnocení SPZ.

    V oblasti silnoproudých instalací se zase specializujeme na elektroinstalace pro soukromý a firemní sektor, fotovoltaické elektrárny, elektrické vytápění a klasické i LED osvětlení.