Kubát Martin MVDr.

Hledáte v obci Čimelice či v okolí Písecka veterináře? Máte velká zvířata a potřebujete odbornou pomoc? Obraťte se na MVDr. Martina Kubáta. Naše zaměření je hlavně na velká zvířata, ale specializujeme se i na malá, jako jsou psi, kočky atd. Provádíme sterilizace, inseminace koní, očkování, předepisování vhodných léků a čipování zvířat.

Nabízíme profesionální služby v oblasti péče o zvířata. Protože každé zvíře je jedinečné, je naší prioritou především individuální přístup k zákazníkovi.
V případě zájmu nás kontaktujte telefonicky na čísle 602 468 071, e-mailem nebo prostřednictvím kontaktního formuláře na našich webových stránkách.
Zajistěte svému zvířecímu společníkovi dlouhý, zdravý a spokojený život.

70795487 ARES
Vznik 0
Telefony 602 468 071
  • veterinář, veterinární ambulance, veterinární lékař, veterinář Čimelice, čipování zvířat, veterina, očkování zvířat, veterina Čimelice, veterinární ordinace Čimelice, ošetření velkých zvířat, ošetření psů, ošetření koček, ošetření malých zvířat, sterilizace zvířat, inseminace koní Čimelice, veterinární léky Čimelice ,zvěrolékař, zvěrolékař Čimelice, MVDr. Kubát, veterinář Kubát Čimelice