Davekr, s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Zahradní 3503/15, 586 01 Jihlava Ověřená firma

Poskytujeme vám komplexní zemní a výkopové práce. V rámci zemních prací provádíme veškeré terénní úpravy. Mezi naše další služby patří čištění a rekultivace pozemků včetně odvozu stavební suti a automobilová přeprava sypkých materiálů.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
1 Google recenzí
09698388 ARES
DIČ CZ09698388
Vznik 2020
Mobily 774 735 189
David Král (jednatel)
  • zemní práce, výkopové práce, terénní úpravy, automobilová přeprava, nákladní přeprava, hloubení základů pro rodinné domy, výkopy inženýrských sítí, hloubení základů pro plotové podezdívky, hloubení základů pro zahradní altány, hloubení základů, výkopy bazénů, výkopy, zahradních jezírek, výkopy jímek, vyrovnávání terénu, úpravy svažitých pozemků, realizace terénních vln, skrývka ornice, přípravné práce pro realizace staveb, realizace příjezdových cest, přípravné práce pro stavby, rekultivace pozemků, kácení náletových dřevin, vyžínání křovin, likvidace pařezů, demontáž ocelových konstrukcí, demolice drobných staveb, odvoz železa, odvoz pletiva, odvoz stavební suti, likvidace pařezů, likvidace náletových dřevin, přeprava zeminy, přeprava písku, přeprava stavební suti, přeprava sypkých materiálů, přeprava štěrku, přeprava stavebního materiálu
  • Naše společnost se specializuje na zemní a výkopové práce, terénní úpravy a přepravu nákladů, jako je zemina, písek nebo štěrk.

    V rámci zemních prací provádíme vyrovnávání terénu, úpravy svažitých pozemků, realizace terénních vln a další terénní úpravy pozemků. Zajišťujeme i přípravné práce pro realizace staveb.

    V oblasti výkopových prací provádíme hloubení základů pro rodinné domy, výkopy inženýrských sítí, hloubení základů pro plotové podezdívky i výkopy bazénů a zahradních jezírek.

    Sídlíme v Jihlavě, ale veškeré práce provádíme po celé Vysočině.

    Garantujeme vám kvalitní provedení prací.