Machart Marine – David Machart

Poskytujeme komplexní služby pro profesionální i rekreační plavbu. Dodáváme lodní motory Suzuki Marine, Honda Marine a Yamaha Marine. Zajišťujeme servis lodních motorů a servis lodí. Mezi naše další služby patří výroba mol, přestavby lodí, lodní škola a další.

67194583 ARES
DIČ CZ7608081239
Vznik 1998
Mobily 777 834 716
Sociální sítě facebook.com
  • lodní služby, lodní motory, čluny, lodě, servisy lodí, lodní servis, servis lodních motorů, servis motorových člunů, prodej lodí, prodej vodáckých potřeb, výroba lodí, výroba vodáckých potřeb, lodní škola, kurzy a školení, kurz vůdce malého plavidla, kurz kapitán, kurz lodník, skladovací služby, Yamaha Marine, Honda Marine, Suzuki Marine, výroba mol, uskladnění lodí, zabezpečení a dohled lodí, přestavby lodí, renovace lodí, pojištění plavidel
  • Nabízíme vám širokou škálu lodních služeb. V oboru máme bohaté praktické zkušenosti již od roku 1995. 

    Specializujeme se na výrobu mol, servis lodí a lodních motorů, uskladnění lodí, zabezpečení a dohled lodí, přestavby, úpravy a renovace lodí a pojištění plavidel.

    Nabízíme školicí a výcvikové služby. S námi můžete získat tyto průkazy způsobilosti – vůdce malého plavidla a mezinárodní průkaz vůdce rekreačního plavidla, kapitán a lodník. 

    Mezi naše další služby patří zakázková výroba vyvazovacích mol a plovoucích zařízení – vyvazovací mola, koupací mola apod.