Štěpanovský, a.s.

4.3
★★★★★
★★★★★
(11)
Lázeňská 125, 676 02 Moravské Budějovice Bezdlužná Ověřená firma

Zabýváme se výrobou kartonáže a obalů z vlnité lepenky. Vyrábíme klopové krabice, přepravní boxy, tvarové výseky, proklady a proložky, mřížky a fixace do krabic. Rádi vám navrhneme balení na míru vašim produktům. Kontaktujte nás a získejte cenově výhodnou výrobu obalů.

Recenze

4.3
★★★★★
★★★★★
11 Google recenzí
25585584 ARES
DIČ CZ25585584
Vznik 1999
Mobily 605 547 361
Sociální sítě linkedin.com
Ing. Vít Zikmund (ředitel)
  • obaly, obalové materiály, obaly z vlnité lepenky, obaly z lepenky, kartonáž, výroba kartonáže, lepenka, výroba obalů, výroba obalů širokého rozsahu, výroba obalových materiálů, výroba kartonáže z vlnitých lepenek, výroba kartonáže z hladkých lepenek, výroba kartonáže z bednových lepenek, obaly z celulózy, voštiny a voštinové sendviče, strojní lepenka, bednová lepenka, skládačková lepenka, vlnitá lepenka, výroba a údržba výsekových desek, foliování hotových výrobků, výsek obalů, potisk obalů, obalové spoje, výroba kartonových obalů, klopové krabice, přepravní boxy, tvarové výseky, proklady do krabic, proložky krabic, mřížky do krabic, fixace do krabic, kartonové proklady, fixační kartonové mřížky, krabice na míru, balení na míru, náhradní plnění, obaly na míru, obalové materiály na míru, kartonáž na míru
  • Specializujeme se na výrobu a prodej praktických a cenově výhodných obalových materiálů z vlnité lepenky. Na trhu působíme již od roku 1991.

    Nabízíme vám klopové krabice bez horních klop, s vrchními a spodními klopami a s prodlouženými klopami. Dále přepravní boxy ve standardních i atypických konstrukcích, tvarové výseky, kartonové proklady a fixační kartonové mřížky. Vyrábíme jak ve velkých, tak i malých sériích. 

    Obaly vyrábíme z těchto druhů lepenky: třívrstvá vlnitá lepenka (3VVL), pětivrstvá vlnitá lepenka (5VVL) a sedmivrstvá vlnitá lepenka (7VVL). 

    Poskytujeme náhradní plnění