Dílny sv. Jiljí, o.p.s.

Dílny sv. Jiljí, o.p.s., se sídlem Dvorce 258, 379 01, Třeboň-Břilice, v okrese Jindřichův Hradec a v kraji Jihočeský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. O 347, Krajský soud v Českých Budějovicích. Právní forma Obecně prospěšná společnost. Založení v roce 2014. Pracuje u nás 20 - 24 zaměstnanci.

Předmětem podnikání je:
Společnost poskytuje služby sociální péče a služby sociální prevence lidem se zdravotním postižením (lehkým a středně těžkým mentálním postižením, tělesným postižením, smyslovým postižením, kombinovaným postižením a duševním onemocněním) a lidem potřebným podle platných předpisů.
Společnost provozuje chráněné dílny a pracoviště směřující k získání pracovních návyků a dovednosti a možnosti pracovního uplatnění osob se zdravotním postižením a lidem potřebným, spolupracuje přitom se zaměstnavateli v regionu, interními a externími spolupracovníky.
Společnost zpracovává, organizuje a poskytuje vzdělávací programy pro lidi se zdravotním postižením, pro osoby sociálně vyloučené, pro pracovníky sociálních služeb, chráněných dílen a odbornou i laickou veřejnost.
Společnost poskytuje poradenství a konzultace v oblasti sociálních služeb, začleňování lidí se zdravotním postižením, zaměstnávání lidí se zdravotním postižením, osob sociálně vyloučených a místního rozvoje.
Společnost poskytuje léčebnou rehabilitaci a léčebnou tělesnou výchovu ve prospěch osob se zdravotním postižením a osob potřebných.

Více informací naleznete na našich webových stránkách.

Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

02515784 ARES
DIČ CZ02515784
Vznik 2014
Mobily 734 255 967
ŠÍRKOVÁ MARKÉTA
  • chráněné dílny