Zpracování kuřat – Jihočeský kraj
Zpracování kuřat je v oblasti Jihočeský kraj velmi důležitou činností. Zajišťuje se tím kvalitní a chutné maso pro místní obyvatele i pro export.
1–2 firem z 2 nalezených Filtry
1VAIGL A SYN spol. s r.o. (NK)4 pobočky
Rodinná firma VAIGL A SYN spol. s r.o. má dvaadvacetiletou tradici, byla založena v roce 1994 panem Miloslavem Vaiglem. Hlavní činností firmy je chov, zpracování a prodej drůbeže. Jako doplňková činnost je prováděna obchodní činnost s doplňkovým sortimentem prodeje mražených výrobků, rostlinná…
2Vodňanská drůbež, a.s. (pobočka Vodňany II)4 pobočky
Vedeme závod na zpracování a prodej výrobků z drůbežího masa. Zabýváme se zpracováním drůbežího a kachního masa ve třech zpracovatelských závodech zpracováváme na porážkách především jateční kuřata. Vyrábíme měkké salámy, šunky, uzené kuře a díly, paštiky, párky, špekáčky a točené salámy.
Firmy v dalších lokalitách
Zpracování kuřat v lokalitě Jihočeský kraj – detailní popis
Výroba masa je však náročná a vyžaduje pečlivé dodržování hygienických standardů. Proto je nutné, aby se zpracování kuřat provádělo v moderních a dobře vybavených provozech s kvalifikovanými pracovníky. V oblasti Jihočeský kraj se nachází několik takových provozů, které se specializují na zpracování kuřat. Díky nim mohou místní obyvatelé i návštěvníci regionu ochutnat kvalitní a čerstvé maso z místních farem.